СЛАТКА РЕЗЕРВАЦИЈА

Добродошли на нашу страницу Слатка резервација.

Ова страница је осмишљена како бисте на време резервисали ваше омиљене производе, чије су количине ограничене.

Тренутно можете извршити резервацију воћа (малине, дивље боровнице, аронија, купине) и производа (ливадски мед, шумски мед, слатко од дивљих боровница, сируп од дивљих боровница и матични сок од ароније).

Воће, као и остали призводи ће бити сукцесивно испоручивани према распореду пријављивања. Молимо вас да уколико у неком временском периду нисте код куће, да то напишете у напомени. Контактираћемо вас дан или два раније како бисмо усагласили време испоруке.

Воће беремо ручно, истог дана када се врши испорука, дакле у преподневним часовима, како би до вас стигло свеже тог истог дана. Упаковано је у мала паковања од по 250 гр., како бисте добили висок квалитет производа на својој трпези.

Испорука воћа ће се вршити у Београду, на такозваним „доставним тачкама“, чији ће распоред бити накнадно објављен или на кућну адресу, с тим што се достава на кућну адресу наплаћује 200 дин. по поруџбини. За поруџбине у вредности преко 4000 дин., достава је бесплатна.

За остале производе (слатко, сокове, сирупе, џемове…) се неће наплаћивати достава.

Молимо вас да приликом резервације изаберете опцију коју желите.

Остале производе из резевације ( мед ,матични сок од ароније и слатко и сируп од дивљих боровница) ћемо такође сукцесивно испоручивати према приритету времена резервације (прво они који су резервисали први итд.) од половине августа па надаље.

Ови термини су оквирни и може бити осцилација у њиховом распореду због мало бржег или споријег зрења воћа, услед временских прилика, на које наравно, не можемо да утичемо.

О тачном времену испоруке бићете обавештени дан-два пре саме испоруке, како бисте се и ви и ми правовремено организовали.

Хвала на разумевању. Ваша Слатка теглица

Резервација производа

Резервација производа

Напомена: Минимална поруџбина је у вредности од 1.500,00 дин. Поруџбине у вредности испод ове нажалост нисмо тренутно у могућности да реализујемо. Воће НЕ ШАЉЕМО брзом поштом.

Потврду о примљеној резервацији ћете добити на имејл.

Уколико желите да лично преузмете ваше теглице или флаше, могуће је то учинити на следеће две адресе:

  1. У околини Бруса: ПГ Југослава Карића, Осредци бб
  2. У Београду: Мезијска 2б (Миријево).

Пре личног преузимања  обавезно нас контактирајте на број 064 50 89 189.

Погледајте и остале наше производе

X