О нама

Деда Шола је прве малине засадио још давне 1962. године. Пре тога се бавио узгајањем шљива од којих је правио ракију, и винове лозе, од које је правио вино. Шљиве је гајио у селу Осредци, на чијем се месту данас углавном налазе засади малина, купина, вишања, рибизли и ароније, док је винову лозу гајио у околони Александровца, на око 300 метара надморске висине, у селу Крушевица.

Први већи засад малина (око 40 ари) основали смо 1993. године, када је већина људи имала по 5 или 10 ари. Пре 15-ак година смо подигли засаде ароније и црне и црвене рибизле, а пре 8. година засад вишње. Тако смо постали права воћарска породица. 🙂

Од 2014. године се поред узгајања воћа бавимо и прерадом воћа.

Наши сокови, џемови, слатко и чајеви настају од наших малина, вишања, рибизли и ароније које сами узгајамо, а затим их убирамо и припремамо, како бисмо их у финалном производу претворили у сласне залогаје и гутљаје.

Цео процес од убирања воћа да паковања се обавља ручно, па наши производи с пуним правом носе епитет “ручна израда” (Hand Made).

Поред тога, правимо и слатко од дивљих јагода и дивљих борвница, које убирамо у слободној, нетактнутој природи из нашег непосредног окружења.

Наши џемови, сирупи и слатко се кувају на шпорету на дрва, мешају се ручно како би се што више својстава воћа сачувало и допрло до онога коме је намењено – у стакленој флаши или теглици, припремљено и упаковано са много љубави и пажње. 

Једна од специфичности наших џемова и сокова је да садрже преко 80% воћа и припремају се без додавања воде.
Хладно цеђени сокови садрже 100% воћа.

Сви производи су без икаквих додатака као што су конзервнси, ароме, желатини и сл., тако да су безбедни за конзумирање и код оних најмлађих – беба и мале деце.

За Ваше најслађе тренутке.

Ваша Слатка теглица

ПОРУЧИ ПРОИЗВОДЕ

X