ПРОИЗВОДИ

Домаћи производи

Наши производи настају од воћа које узгајамо, убирамо, припремамо и пакујемо како би до вас стигло само највредније и најквалитетније.

Оно што такође радимо исто онако како су наше баке радиле је да све производе кувамо на шпорету на дрва.

Зашто шпорет на дрва?

Зато што је дрво еколошки чисто гориво и зато што је и укус и мирис производа једноставно неупоредиво бољи у односу на онај индустријски који се припрема у великим дупликаторима.

Какви су наши производи?

Другачији од свега што ћете наћи на нашем тржишту. Јер је у наше производе сем најкваилитетнијих састојака уткана љубав и пажња које ћете осетити у свакој нашој теглици, флашици или сету.

Дакле, шта то издваја наше производе:

– наши производи су прави домаћи, јер се кувају на шпорету на дрва,
– у наше производе не додајемо никакве додатке попут вештачких боја, арома, конзерванаса, желатина и сл.
– наше производе можете јести и пити чак иако сте веган или за време поста,
– наши производи нису само теглица џема или флашица сока, они су више од тога – љубав према природи, здравој храни и људима.

Достава на кућну адресу

Свесни смо тога у каквом времену живимо – више немамо тај луксуз какав су на пример наши родитељи имали да одемо у продавницу и пола дана загледамо шта да купимо.

Због тога што знамо да је данас време драгоценије него било када пре, наше производе можете поручити телефоном, имејлом, преко апликације WhatsApp, или друштвених мрежа Инстаграм и Фејсубук и они стижу директно на ваша врата.

Наше производе можете поручити и преко нашег шопа на овом сајту.

Ако се налазите у Београду, Новом Саду, Панчеву и успутним местима, бесплатна је достава за поруџбине у вредности од преко 1500 дин.

Паковање по вашој мери и жељи

Наше производе можете купити појединачно или у паковањима за славу, усељење, нову годину, Божић, као корпоративни сет за пословне пријатеље или запослене или било који други повод када желите да поклоните нешто и квалитетно и лепо упаковано.

У могућносту смо да вам понудимо неке од наших стандардних сетова у дрвеним или картонским паковањима.

Поред тога, уколико желите можемо да направимо сет баш по вашој жељи, са производима и дизајном који се вама допада, уз могућност брендирања.

Пустите машти на вољу, а остало препустите нама.

X