НАШИ ПРОИЗВОДИ

Домаћи производи

Наши производи настају од воћа које сами узгајамо, убирамо, припремамо и пакујемо како би до вас стигло само највредније и најквалитетније.

Oно што je главна карактеристика наших производа је чињеница да наши производи настају искључиво од нашег воћа. Дакле, не откупљујемо воће од других произвођача, већ добро знамо какву сировину користимо за припрему наших производа. Цео процес је строго контролисан и наш од почетка до краја (од сировине до упакованог и испорученог производа).

Оно што такође радимо исто онако како су наше баке радиле је да све производе кувамо на шпорету на дрва.

Зашто шпорет на дрва?

Зато што је дрво еколошки чисто гориво и зато што је и укус и мирис производа једноставно неупоредиво бољи у односу на онај индустријски који се припрема у великим дупликаторима.

Какви су наши производи?

Другачији од свега што ћете наћи на нашем тржишту. Јер је у наше производе сем најкваилитетнијих састојака уткана љубав и пажња које ћете осетити у свакој нашој теглици, флашици или сету.

Дакле, шта то издваја наше производе:

– наши производи су направљени искључиво од воћа које сами производимо,
– наши производи су прави домаћи, јер се кувају на шпорету на дрва,
– у наше производе не додајемо никакве додатке попут вештачких боја, арома, конзерванаса, желатина и сл.
– наше производе можете јести и пити чак иако сте веган или за време поста,
– наши производи нису само теглица џема или флашица сока, они су више од тога – љубав према природи, здравој храни и људима.

Достава на кућну адресу

Свесни смо тога у каквом времену живимо – више немамо тај луксуз какав су на пример наши родитељи имали да одемо у продавницу и пола дана загледамо шта да купимо.

Због тога што знамо да је данас време драгоценије него било када пре, наше производе можете поручити телефоном, имејлом, преко апликације WhatsApp, или друштвених мрежа Инстаграм и Фејсубук и они стижу директно на ваша врата у року од највише 48 сати од момента поручивања.

Наше производе можете поручити и преко нашег шопа на овом сајту.

Ако пре куповине желите прво да пробате наше производе, слободно нас контактирате да вам пошаљемо бесплатне узорке наших производа.

Ако се налазите у Београду, производе достављамо БЕСПЛАТНО на кућну или адресу на послу.

Паковање по вашој мери и жељи

Наше производе можете купити појединачно или у паковањима за славу, усељење, нову годину, Божић, као корпоративни сет за своје пословне пријатеље или запослене или било који други повод када желите да поклоните нешто и квалитетно и лепо упаковано.

У могућносту смо да вам понудимо неке од наших стандардних сетова у дрвеним или картонским паковањима.

Поред тога, уколико желите можемо да направимо сет баш по вашој жељи, са производима и дизајном који се вама допада.

Пустите машти на вољу, а остало препустите нама.

X