СЛАТКА РЕЗЕРВАЦИЈА

Добродошли на нашу страницу Слатка резервација.

Ова страница је осмишљена како бисте на време резервисали ваше омиљене производе, чије су количине ограничене.

Тренутно можете извршити резервацију слатког од дивљих јагода, слатког од дивљих боровница, сируп од дивљих боровница и матични сок од ароније.

Слатко од дивљих јагода биће сукцесивно испоручивано од половине јуна па надаље према оредоследу пријављивања (резервације).

Дакле, они који се буду пријавили међу првима, међу првима ће им и бити испоручено слатко.

Остале производе из резевације (матични сок од ароније и слатко и сируп од дивљих боровница) ћемо такође сукцесивно испоручивати према приритету времена резервације (прво они који су резервисали први итд.) од половине августа па надаље.

Ови термини су оквирни и може бити осцилација у њиховом распореду због мало бржег или споријег зрења воћа, услед временских прилика, на које наравно, не можемо да утичемо.

О тачном времену испоруке бићете обавештени неколико дана пре саме испоруке, како бисте се и ви и ми правовремено организовали.

Хвала на разумевању. Ваша Слатка теглица

Резервација производа

Резервација производа

Напомена:Цена слатког је 350 дин., док је цена сирупа од дивљих боровница и матичног сока од ароније 700 дин. За резервисаних 10 теглица или флаша, 11. добијате гратис.

Бесплатна достава у Београду за поруџбине преко 1000 дин. Осталима шаљемо брзом поштом преко ЈП „Пошта Србије“, према њиховом важећем ценовнику.

Уколико желите да лично подигнете ваше теглице или флаше, могуће је то учитинити на следеће две адресе:

  1. У околини Бруса: ПГ Југослава Карића, Осредци бб
  2. У Београду: Мезијска 2б (Миријево).

Пре личног преузимања  обавезно нас контактирајте на број 064 50 89 189.

X